Adamek bez pomyslu na Kliczke(łatwo sie mowi jak sie oglada przed TV,ale tak bylo).Ogolnie duzo slabszy.Jak dla mnie to sa lepsi piesciarze od Górala w kat. ciężkiej np Powietkin,Czagajew,Solis(szkoda,ze wyszedl z kontuzja do walki z Kliczka.obstawialem,ze wygra).Dlaczego najpierw z nimi nie powalczył?Ogólnie w sporcie rządzą pieniążki,szczególnie w zawodowym boksie to widac.Nieważne kto jest lepszy,najważniejsze na kim mozna zarobic najwiecej.Jak dla mnie najwieksza porazka bylo to,ze Polak walczy,a w polskiej TV nie bylo relacji na zywo (za free).
Jak za darmo i legalnie obejrzeć walkę Adamek - Kliczko !!!
Zwiń
X
-
kross12
Najlepszy był typ z RTL'u jak spytał "Dr. iron fist, jak poszła operacja? jak pacjent? :lol:
Szkoda że Kliczko nie poszedł w tę stronę i odpowiedział normalnie
Komentarz
-
Trochę za długo trwała ta walka, coś jak film Titanic. Można było skrócić całość do dwóch rund.
Myślę, że Pan Kliczko nie chciał zawieść publiki, bo (spójrzmy prawdzie w oczy) mógł spokojnie i z palcem w nosie zakończyć całą zabawę w drugiej rundzie...
Ile przecież było sytuacji (po kilka w każdej rundzie), gdzie Pan Adamek "łapał zbieżność" z opuszczonymi łapkami, a Pan Kliczko nie młócił go chyba tylko z przyzwoitości... Nawet w rozstrzygającej rundzie Pan Kliczko nie przydymił Panu Adamkowi pełnym pałerem, z uda i skrętu bioder, a jedynie opukał go od niechcenia, tak jakby bardziej humanitarnie, a mniej bojowo...
Komentarz
-
-
Święta racja,Kliczko kulturalnie obijał Adamka. Mógł sprawę załatwić dużo szybciej,ale wtedy RTL by mniej zarobił na reklamach...Zamieszczone przez smerNawet w rozstrzygającej rundzie Pan Kliczko nie przydymił Panu Adamkowi pełnym pałerem, z uda i skrętu bioder, a jedynie opukał go od niechcenia, tak jakby bardziej humanitarnie, a mniej bojowo...
Komentarz
-
-
walka trwala 10 rund bo w chodzilo o kase tak jak juz pisaliscie.
dalej..
kliczko odpuscil w 2 rundzie, pozniej w 6-7 w ogole nie atakowal. bo jak w 4-5 lekko od niechcenia pukal adamka lewym prostym to ten nie mogl utrzymac rownowagi.
rowniez zgadzam sie ze kliczko celowo nie zrobil "tu w polsce" ciezkiego nakautu
dla mnie prócz kliczki najlepszym aspektem byl sedzia.
bo coby nie mowic kliczko dal mu lewego prostego adamek odplynął i sedzia od razu przerwal. gdyby tego nie zrobil to niestety kliczko zmuszony by był poprawic adamkowi z prawej i skonczylo by sie w szpitalu
Komentarz
-
-
Na szczescie sedziowie maja w trosce zdrowie zawodnika, a zwlaszcza stan ich "glowy" po walce. Widzialem juz starcia, gdzie gosc po dobrym mordobiciu byl warzywem ...Zamieszczone przez kross12szkoda że przerwał walkę, powinien go wykończyć
Dla Ciebie walka leciala kolo 1-2 w nocy na TVP2 - typowy film krwi ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
-
kross12
misiek^wro, oglądałem walkę z moją dziewczyną, która równie jak ja oczekiwała dalszej "walki", więc nie popadajmy w skrajności
Komentarz
-
Tlumacza poprosze :PZamieszczone przez kross12więc jeśli nie popadajmy w skrajności
kross12, czy tego chcesz w boksie nie liczy sie krew oraz lamane kosci, liczy sie walka, widowisko. Widowisko dal Kliczko, ktory 'pozwolil' aby ta walka trwala tyle ile trwala, a nie 1-2 rundy - bo ja tyle przewidywalem przy jego hammerfiscie. Kulturalnie obil Adamka i na tym sie skonczylo, a ze po ostatniej bombie Adamek zamiast oczu mial mgle, nogi jak pory, zas kolana obijaly sie niczym glowki makowek. Co mial zrobic sedzia - dac dokonczyc Kliczce i pozwolic wyslac Adamka na tydzien do szpitala lub wiecej, albo nie daj Boze na przyspieszona emeryture?
A i fajne macie pojecie "walki". To co bylo pod koniec, to tluczka Kliczki i "zbieranie" strzalow Adamka. Gra do jednej bramki ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR

Komentarz
-
-
kross12
misiek^wro, już poprawiłem
Adamek dostał kupę kasy więc powinien się z tym liczyć że najbliższy tydzień może spędzić w szpitalu, ja chciałem zobaczyć K.O. i się zawiodłem.
Co do pojęcia walki to jak widzisz napisałem to w cudzysłowu
W ogóle to mi się śmiać chciało jak Adamek twierdził że będzie nowym mistrzem :lol: no ale wiadomo trzeba widzów przyciągnąć
Swoją drogą to Polonusy i pikniki zasiadające na stadionie pokazały swoje prostactwo.
PS. Misiek, zazdroszczę stadionu
Komentarz
-
kross12, ludzie przyszli ogladac stadion, takze % prawdziwych kibicow byl znikomy, zwlaszcza ze przy ringu byla strefa vip roomu i tam glownie tez koncentrowaly sie kamery - a vipy to jak wiadomo kulturka, czasem cos krzykna, ale dopingu zero
xtremesystems, jedna cholera, rece ma jak dwa bochny takze p...cie takie samo niezaleznie od nazwy
Wiesz, chlopak w porownaniu do ukrainca wygladal jak dawid przy goliacie. Jakbym byl na miejscu sedziego to w obawie o zdrowie i leb polaka tez bym zakonczyl przed czasem. Widac ze Polak, rasowy Goral, ma serce do walki jak 150 - tego nigdy mu nie odmowie. Jednak wlasnie w takich przypadkach nie zawsze mozna dopuszczac do KO. ON nie trzymal gardy, a dobre j...cie Kliczki moglo by spowodowac, ze nakryl by sie nogami - i inna sprawa, Adamek moglby sie tego KO mocno wstydzic, a tak jeszcze pare walk bedzie mozna zakontraktowac. Po pierwsze zdrowie, a po drugie kasa. Widowisko bylo, takie ze Kliczko zapewnil 10 rund, raz przypadkowo sie wywalil, a pozniej nie wytrzymal i zrobil pare lewych prostych i Polak "zjechal". Ja nie liczylbym na tak rozumiane KO ( o ktorym mowisz ) w profesjonalnym boksie, takie rzeczy dostaniesz w MMAZamieszczone przez kross12Adamek dostał kupę kasy więc powinien się z tym liczyć że najbliższy tydzień może spędzić w szpitalu, ja chciałem zobaczyć K.O. i się zawiodłem.
Inna sprawa, jakby Kliczko w koncu nie wytrzymal i wystawil potezna petarde w glowe Adamka. Wtedy by liczenie nie pomoglo ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR

Komentarz
-
-
kross12 -
kross12, co Ty nie powiesz? Znasz takiego zawodnika jak Mirko Filipovic? Pseudonim artystyczny CroCop ( chorwacji policjant ) - poszukaj na youtubie, zobaczysz pare "fajnych" KO
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR

Komentarz
-
-
Głównym problemem Tomka był wzrost i zasięg ramion Kliczki, Tomek nie był wstanie przejść do poł dystansu czy zwarcia, większośc zawodników walczących z Kliczkiem będzie miec te same problemy, w walce mma czy innych kontaktowych walkach dobry zawodnik poradzi sobie z różnicą wagi i zasięgu ramion ale niestety w boksie walczy sie tylko pięsciami i taki przeciwnik jak Kliczko jest bardzo ciężki.
Kibicowałem Tomkowi, serce, technikę i kondycję gość ma ale niestety zawodnik pokroju Kliczki zawsze będzie dużym problemem dla większosci nie do przejscia.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
a kto pamięta tego pana tutaj jako młodzieniec jeszcze :wink: http://www.youtube.com/watch?v=sO9oazcxBjE&feature=player_embedded#!
tutaj jego szybkość z początku kariery : http://www.youtube.com/watch?v=VRs5b...layer_embedded :shock:
Komentarz
-
-
Mihau, to moj ulubiony zawodnik MMO. O lepszego obecnie ciezko
Tutaj po prostu pokazuje, kto sie interesuje MMO od dawien dawna, a kto "galam i piknikami" w Polsce
Bo to fakt, polskie gale koncza sie dzwigniami i przyduszaniem.
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR

Komentarz
-
-
co nie zmienia faktu, że obaj zarobili gruby hajs!
Adamek 3-4mln euro
Kliczko 6mln eurokliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz